Pyet Ekspertin

Nëse dëshiron të bësh një pyetje edhe kur ekspertët nuk janë në linjë, ne të përgjigjemi. Në këtë sesion pyetjet tuaja dhe përgjigjet nga ekspertët do të jenë publike, duke ndihmuar kështu edhe dikë tjetër që ka të njëjtin shqetësim por ndihet ende i pasigurt të shkruajë.

Pyetjet do të kalojnë filtrin e ekspertëve të mirëmbajtjes së linjës së këshillimit dhe do të publikohen ato pyetje që nuk përmbajnë gjuhë diskriminuese, fyese apo fjalor të papërshtatshëm.

Bëj një pyetje këtu